WHY?

Si fem un repàs a les últimes dècades de la nostra història, l'aparició i la posterior consolidació d’Internet, probablement ha estat un dels fenòmens tecnològics més rellevants dels últims temps. A causa d'aquest fenomen, gairebé tot allò que té a veure amb el món de la informació, la comunicació i els serveis ha hagut de canviar o adaptar-se a aquesta nova realitat.

Conscients de tots aquests canvis, i des de la nostra perspectiva, Esfera13 ofereix l’oportunitat de millorar un espai web mitjançant la creació de contingut audiovisual que sigui atractiu, que aporti valor afegit i que contribueixi a una experiència visual agradable per a l'usuari.

Des de l'any 2004 ens dediquem a la realització de documentals de recuperació de la memòria oral a diferents municipis de Catalunya, vídeos d'informació per visites museístiques, i a trobar solucions audiovisuals per empreses, proporcionant-los més visibilitat mitjançant un vídeo corporatiu, així com fent vídeos de productes o fotografies per catàlegs.


Tens algun espai per ensenyar?

A Esfera13, a més a més de buscar la millor solució per a cada necessitat, també oferim productes que creiem que poden ser d'interès tant per empreses com per museus o administracions. Aquest és el cas dels circuits virtuals interactius on, mitjançant fotografies esfèriques, podem recrear espais virtuals, aconseguint una experiència immersiva.


Una experiència immersiva

La fotografia esfèrica és ideal per representar ambients de la manera més propera a estar físicament en aquell espai: botigues, empreses, centres esportius, museus, exposicions, patrimoni històric, reserves naturals...

Més informació

Què és una fotografia esfèrica?

Cada fotografia és el resultat de cosir diferents imatges fins a construir una esfera de 360x180 graus. Mitjançant el cursor o movent la tauleta digital podem explorar en qualsevol direcció.

Més informació

Molt més que una fotografia

No és només una fotografia, és una experiència visual completa. Enllaçant diferents fotografies esfèriques, creem un circuit virtual implementant dins de la mateixa fotografia altres tipus d'informació.

Més informació

Quins avantatges té un Circuit Virtual?

Un dels avantatges del Circuit Virtual és que l'usuari decideix en cada moment on vol anar i quina informació addicional vol veure, i tot això des de l'ordinador, el mòbil o la tauleta digital.

Més informació

Quines aplicacions té aquesta tècnica?

Mostrar de forma atractiva les seves instal•lacions o productes mitjançant fotografia esfèrica, crea un impacte visual sobre l'usuari difícilment assolible per altres mitjans.

Més informació


SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra PIXEL_LINK_LEGAL_TEXT