WHAT IS A PHOTO SPHERE?

Cada fotografia és el resultat de cosir diferents imatges fins a construir una esfera de 360x180 graus.

D'aquesta manera podem mostrar tot el camp visual que percebrà un espectador que pugui mirar en totes direccions tal com si estigués en aquell lloc, i també ampliar la imatge en el punt que interessi.


L'espectador pot decidir en tot moment, on anar, què mirar, i accedir a informació integrada dins de la mateixa esfèrica. 

La majoria de fotografies es realitzen utilitzant la tècnica HDR (High Dynamic Range) que ens permet ampliar el rang tonal de les imatges i poder ensenyar escenes amb grans diferencies de llum, entre un interior i un exterior, o entre el cel i la terra.


Una experiència immersiva

La fotografia esfèrica és ideal per representar ambients de la manera més propera a estar físicament en aquell espai: botigues, empreses, centres esportius, museus, exposicions, patrimoni històric, reserves naturals...

Més informació

Què és una fotografia esfèrica?

Cada fotografia és el resultat de cosir diferents imatges fins a construir una esfera de 360x180 graus. Mitjançant el cursor o movent la tauleta digital podem explorar en qualsevol direcció.

Més informació

Molt més que una fotografia

No és només una fotografia, és una experiència visual completa. Enllaçant diferents fotografies esfèriques, creem un circuit virtual implementant dins de la mateixa fotografia altres tipus d'informació.

Més informació

Quins avantatges té un Circuit Virtual?

Un dels avantatges del Circuit Virtual és que l'usuari decideix en cada moment on vol anar i quina informació addicional vol veure, i tot això des de l'ordinador, el mòbil o la tauleta digital.

Més informació

Quines aplicacions té aquesta tècnica?

Mostrar de forma atractiva les seves instal•lacions o productes mitjançant fotografia esfèrica, crea un impacte visual sobre l'usuari difícilment assolible per altres mitjans.

Més informació


SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra PIXEL_LINK_LEGAL_TEXT