Via làctia al peu del Balandrau.Aprofitant uns dies que vam passar a la muntanya a la Vall de Ribes, vam fer aquesta esfera de la via làctia.

Ja feia dies que teníem al cap fer una esfèrica amb tota la via làctia, així que aprofitant que el camí de la pista que porta a Tregurà estava en bon estat, vam pujar amb tot l'equipament fins al peu del Balandrau per realitzar aquesta fotografia. El resultat és la suma de tres esferes sobreposades, la primera feta de dia per tenir punts de referència per enllaçar les fotografies i una mica de textura a les muntanyes i el terra, la segona es va fer exposant per aconseguir una via làctia neta aprofitant la poca contaminació lumínica i el fet d'estar a 2000 metres d'altitud, i la tercera per pintar aquells elements que volíem que tinguessin una llum especial. En definitiva vam ajuntar la fotografia esfèrica amb HDR, amb la fotografia nocturna i el "lightpainting"


SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra PIXEL_LINK_LEGAL_TEXT